Asigură siguranță și confort familiei cu ajutorul sistemelor inteligente.
Conservă energia prin prioritizarea fluxului de căldură și redu consumul căminului tău. În plus, beneficiezi și de energia solară.
Vreau o casă inteligentă
Asigură siguranță și confort familiei cu ajutorul sistemelor inteligente.
Experimentează muzica de fundal preferată și temperatura ideală pentru tine în fiecare încăpere.
Vreau o casă inteligentă
Asigură siguranță și confort familiei cu ajutorul sistemelor inteligente.
Opțiuni de iluminare personalizate și dispozitive de umbrire la doar o atingere.
Vreau o casă inteligentă
Previous
Next

Avantajele soluțiilor Smart cu ProHome

CONFORTUL DORIT

Poți seta luminozitatea, deschide uși sau porni televizorul cu ajutorul aplicației de pe telefon sau chiar prin comenzi vocale.

COSTURI REDUSE & EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Orice casă inteligentă este proiectată pentru un consum cât mai redus de energie electrică, gaze și apă.

MAI MULT DIVERTISMENT

O casă smart poate deveni locul potrivit pentru relaxare sau divertisment. Tehnologia smart îți poate reda muzica sau programele preferate de la TV, ori chiar să îți recomande un film bun.

CONFORTUL DORIT

Poți seta luminozitatea, deschide uși sau porni televizorul cu ajutorul aplicației de pe telefon sau chiar prin comenzi vocale.

COSTURI REDUSE & EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Orice casă inteligentă este proiectată pentru un consum cât mai redus de energie electrică, gaze și apă.

MAI MULT DIVERTISMENT

O casă smart poate deveni locul potrivit pentru relaxare sau divertisment. Tehnologia smart îți poate reda muzica sau programele preferate de la TV, ori chiar să îți recomande un film bun.

Vrei să te bucuri de confortul dorit in timp ce reduci consumul locuinței tale?

Mută cursorul pe planul casei și descoperă echipamentele ProHome

Smart Home
Miniserver Curte Intrare Piscina Dormitor Baie Managementul energiei Living

Miniserver

Miniserver-ul Loxone se conectează direct la panoul de distribuție al energiei, conectează toate componentele unei clădiri inteligente și acționează ca centru de control pentru toate facilitățile oferite de sistem, de la simpla iluminare, la controlul încălzirii pe zone.

Curte

Sirena de alarmă și senzori de mișcare

Securitatea completă include produse precum o sirenă de alarmă și senzori de mișcare pentru detectarea și înlăturarea intrușilor.

Intrare

Sistem de control acces

Controlul accesului la intrare prin introducerea unui cod sau comunicare NFC. Sau în cazul în care nu ești prezent, poți permite accesul unui vizitator direct din aplicație.

Piscina

Filtrare apa / welness

Piscina poate fi de asemenea controlată automat, oferind posibilități de pornire a ciclurilor de curățare sau de filtrare a apei.

Dormitor

Ventilatie

Calitatea aerului este constant monitorizată pentru a ține evidența nivelului de umiditate și temperatură. Ventilația controlată asigură aer proaspăt oricând este nevoie.

Baie

Controlul temperaturii

Controlul temperaturii și climatizarea conectată cu toate sursele de încălzire sau răcire pentru a ține temperatura sub control.

Managementul energiei

Managementul energiei

Pentru a economisi energie, clădirea va ști cel mai bun mod de a reutiliza căldura solară sau pentru a deconecta consumatorii de energie.

Living

Iluminat

Gama de produse de iluminat este în creștere constantă și permite posibilități multiple cu benzi LED, iluminare de tip pendul și multe altele.

Multimedia

Multimedia pentru un control ușor al muzicii tale favorite și dispozitive de divertisment în fiecare cameră. Poți crea o experiență diferită pentru fiecare cameră cu funcționalități personalizate.

Umbrire

Umbrirea oferă mai mult decât protecție de la soare. Obloanele și jaluzelele automatizate pot susține eforturile de încălzire sau răcire și pot juca un rol în securitatea locuinței sau pot oferi intimitate.

Controlul iluminatului inteligent

Cu iluminarea inteligentă profiți de controlul consumului de energie din casa ta. Cu o simplă apăsare de buton sau printr-o comandă vocală poți controla nivelul luminii naturale și artificiale.

Alege becurile, comutatoarele și mufele inteligente din oferta ProHome și poți economisi până la 15% la facturile de curent.

Un alt avantaj al iluminării inteligente este că poți spori astfel siguranței casei tale, dând impresia că ești acasă, chiar dacă te afli în cealaltă parte a lumii, alungând astfel posibili intruși.

Setează temperatura perfectă pentru tine

Îți place să-ți începi ziua plăcut, pregătindu-te într-o baie călduroasă, fără să simți gresia rece care te trezește instant? Confortul potrivit începe cu termostatul inteligent perfect.

Cu un termostat inteligent deții controlul din confortul canapelei și faci economii datorită funcțiilor de programare și algoritmilor care memorează preferințele tale de temperatură. Practic, aceste termostate se pot plăti singure într-un singur sezon.

La ProHome vei găsi cele mai bune prețuri și o varietate de modele de termostat, de la mărci de renume precum Loxone.

O nouă experiență muzicală

Într-o casă inteligentă poți reda fără probleme muzica preferată în orice cameră. Folosește aplicația pentru a selecta și modifica facil melodiile. Serviciile de streaming precum Spotify pot fi integrate în sistem. 

Muzica poate fi redată automat în camerele cu senzori de mișcare sau dezactivată în unele camere, prin funcția „Good Night”. 

Suntetul soneriei poate fi redat la volume diferite, în funcție de cameră, în timp ce sunetele de alarmă sunt redate în toată casa.

Protejarea bunurilor

Există diverse scenarii care necesită prevenție și alarme.

Uneori pentru protejarea bunurilor, dar mai ales pentru protejarea oamenilor. De la alarme si senzori care detectează incendii, inundații sau scurgeri de gaz, până la senzorii de mișcare și camerele cu termoviziune pentru a detecta posibilii intruși.

În plus, accesul în locuință este ușor și sigur, datorită sistemului de interfon video și al codurilor de acces temporare

Miniserver

Miniserver-ul apasă frâna pe orice consum ridicat de energie.

Folosește-te la maxim de căldură solară, redu consumul de curent și folosește energia înmagazinată în cel mai eficient mod posibil.

Prin combinarea unui sistem fotovoltaic și al unuia inteligent de management al sarcinii, poți încărca o mașina electrică cu zero costuri.

Iluminare

Într-o casă inteligentă, poți crea atmosfera potrivită în orice moment, cu dispoziții reglabile pentru iluminare. 

Combină surse de iluminare diferite, cu culori și intensități personalizate pentru a obține infinite posibilități. 

Activează scenariul preferat printr-un întrerupător cu touch sau direct din aplicație.

Surse audio

Indiferent de scenariu, poți folosi muzica potrivită și o varietate de surse audio pentru a spori experiența. 

Trezește-te pe playlist-ul tău energic sau gătește în timp ce asculți podcastul tău preferat. 

Poți crea o experiență diferită în fiecare cameră. 

Sistemul audio multi-cameră oferă posibilități precum acționarea  soneriei, sirenei de alarmă și multe altele.

Dispozitive de umbrire

Miniserver-ul știe să controleze dispozitivele de umbrire în funcție de poziția soarelui sau condițiile de vânt. 

În timpul verii, obloanele vor fi operate pentru a bloca soarele și a preveni supraîncălzirea camerelor, în timp ce iarna acestea vor fi deschise pentru a contribui la încălzire.

Temperatura ideală

Reglează temperatura de la o cameră la alta. 

Alege o temperatură confortabilă pentru sufragerie în timp ce păstrezi o temperatură mai răcoroasă pentru dormitor sau spațiul de lucru. 

Miniserver-ul te va ajuta prin setările predefinite pentru fiecare camera în parte.

Prioritizarea fluxului de căldură

Într-o casă inteligentă îți poți seta în dormitor temperatura dorită pentru un somn sănătos, o căldură confortabilă în baie și o temperatură adecvată în living. 

Poți chiar grupa camerele în funcție de utilizare în două sisteme – unul pentru camerele care necesită multă căldură și altul pentru camere care sunt rar folosit, de exemplu. 

Acest lucru nu este posibil cu un sistem centralizat, care este, de obicei, capabil să furnizeze o singură temperatură în toate camerele.

Consum redus

Facilitățile de wellness tind să folosească multă energie fie că vorbim despre o cadă cu hidromasaj, piscină, sauna sau baie de aburi. 

Controlul inteligent poate genera confort cu consum minim de energie. 

Ai putea încălzi piscina toată săptămâna, însă dacă o folosești doar în weekend mai bine o încălzești inteligent. 

Ce zici de controlul ciclurilor de spălare, clătire și filtrare ale piscinei tale din confortul canapelei? 

De asemenea, poți folosi energia solară pentru a încălzi piscina.

Senzori confort & siguranță

Aproape nimic nu afectează oamenii mai mult decât vremea și tot ceea ce facem depinde de vreme. Construim case pentru a ne proteja de condițiile meteo extreme, totuși ne place să ne bucurăm de exterior. 

Senzorii de temperatură ne oferă informații importante atât pentru noi dar și pentru casa inteligentă. Dacă este soare, atunci umbrirea va fi activată, iar dacă se apropie o furtună geamul va fi închis.

Alarmele de incendiu sunt folosite pentru a avertiza și a proteja ocupanții și funcționează pe baza senzorilor de fum.

Alarmele au propria lor sirena de avertizare și funcționează autonom folosind o baterie. De asemenea, au o interfață cu casa inteligentă, care poate emite alerte în toată casa.

Detectarea fumului dintr-un incendiu și alarma permite ocupanților să iasă și să alerteze rapid serviciul de pompieri. De fapt, instalarea unui senzor de fum este de o importanță vitală și poate salva vieți.

Senzorul de apă poate ajuta la prevenirea dezastrelor, oferind o avertizare timpurie cu privire la detectarea apei. Alarma de apă ar trebui să fie plasată în zone în care sunt posibile scurgeri de apă, cum ar fi sub chiuvetă, baie sau într-o încăpere de utilitate.

Senzorul de apă poate preveni, de asemenea, dezastrele pe vreme severă. Pivnița ta se inundă pe vreme rea? Dacă nu cobori des în pivniță, ar putea trece săptămâni înainte să observi o inundație. Acest lucru poate fi evitat dacă utilizezi o alarmă de apă.

Serviciile ProHome

CONSULTANȚĂ

Tu ne spui doar cum vrei sa fie noua ta casa inteligentă și noi îți propunem soluțiile potrivite. Poți alege să controlezi iluminatul casei, să setezi temperatura optimă în camere diferite, să te trezești sau să adormi cu muzica preferată, să îți protejezi casa de soarele puternic, etc.

___________________________________

 

PROIECTARE/ CONFIGURARE

Îți configurăm casa în funcție de obiceiurile, programul și preferințele tale. Rămâne ca tu doar te bucuri de un consum energetic redus și de un confort maxim al casei tale.

___________________________________

 

MONTARE, INSTALARE & TESTARE

Echipa noastră îți pune la dispoziție montaj și instalare pentru fiecare sistem și soluție smart home integrate în noua ta casă. La final testăm totul pentru a ne asigura că ai parte de confortul visat și siguranța dorită.

___________________________________

 

SUPORT TEHNIC & MENTENANȚĂ

Fiecare sistem de casă inteligentă ales beneficiază de suport tehnic din partea noastră printr-un simplu telefon sau e-mail. Astfel te vei bucura din plin de confortul unei case smart.

___________________________________

 

Serviciile ProHome

CONSULTANȚĂ

 

 

Tu ne spui doar cum vrei sa fie noua ta casa inteligentă și noi îți propunem soluțiile potrivite. Poți alege să controlezi iluminatul casei, să setezi temperatura optimă în camere diferite, să te trezești sau să adormi cu muzica preferată, să îți protejezi casa de soarele puternic, etc.

___________________________________

PROIECTARE/ CONFIGURARE

 

Îți configurăm casa în funcție de obiceiurile, programul și preferințele tale. Rămâne ca tu doar te bucuri de un consum energetic redus și de un confort maxim al casei tale.

___________________________________

 

MONTARE, INSTALARE & TESTARE

Echipa noastră îți pune la dispoziție montaj și instalare pentru fiecare sistem și soluție smart home integrate în noua ta casă. La final testăm totul pentru a ne asigura că ai parte de confortul visat și siguranța dorită.

___________________________________

 

SUPORT TEHNIC & MENTENANȚĂ

Fiecare sistem de casă inteligentă ales beneficiază de suport tehnic din partea noastră printr-un simplu telefon sau e-mail. Astfel te vei bucura din plin de confortul unei case smart.

___________________________________

 

Cât valorează siguranța și confortul tău?