Sporește siguranța și sustenabilitatea proprietății tale prin automatizarea clădirii!
Notificari de alarmă smart personalizate după priorități, timp sau elemente și alerte prin aplicația clientului, e-mail sau SMS.
Vreau o casă inteligentă
Sporește siguranța și sustenabilitatea proprietății tale prin automatizarea clădirii!
Configurare specifică, funcționalități non-standard și posibilitatea de a crea scenarii avansate de reacții ale sistemului de alarmă.
Vreau o casă inteligentă
Sporește siguranța și sustenabilitatea proprietății tale prin automatizarea clădirii!
Interfață comună pentru toate sistemele, istoric de evenimente și analiză clară și ușoară a datelor.
Vreau o casă inteligentă
Previous
Next

Avantajele automatizărilor ProHome

GESTIONAREA TUTUROR DISPOZITIVELOR DINTR-UN SINGUR LOC

Confort sporit cu doar o aplicație care să îți permită să controlezi dispozitivele, electrocasnicele și sistemele de acasă.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ AL FUNCȚIILOR DE ACASĂ

Puteți verifica dacă ați lăsat lumina aprinsă sau puteți seta temperatura ideală care să vă întâmpine acasă.

ECONOMIE DE TIMP

Poți porni mașina de spălat sau aspiratorul sau poți programa cuptorul să se preîncălzească în drum spre casă folosind telefonul sau tableta.

GESTIONAREA TUTUROR DISPOZITIVELOR DINTR-UN SINGUR LOC

Confort sporit cu doar o aplicație care să îți permită să controlezi dispozitivele, electrocasnicele și sistemele de acasă.

CONTROL DE LA DISTANȚĂ AL FUNCȚIILOR DE ACASĂ

Puteți verifica dacă ați lăsat lumina aprinsă sau puteți seta temperatura ideală care să vă întâmpine acasă.

ECONOMIE DE TIMP

Poți porni mașina de spălat sau aspiratorul sau poți programa cuptorul să se preîncălzească în drum spre casă folosind telefonul sau tableta.

Vrei să eficientizezi costurile și să contribui la protejarea mediului înconjurător?

Mută cursorul pe planul casei și descoperă echipamentele ProHome

Automatizari
Curte Ușă intrare Dormitor Baie Bucătărie Living Intreaga casa

Curte

Protecție îngheț

Dacă temperatura scade sub 1°C și plouă, atunci modul Frost Protection trebuie activat. Acesta ajută la prevenirea înghețului și degradării conductelor pe vreme friguroasă.

Protecție furtună     

Alarma de protecție împotriva furtunii mută toate obloanele în poziția de siguranță. Modul de protecție împotriva furtunii este dezactivat atunci când viteza vântului a scăzut sub 30 km / h pentru o perioadă de timp.

Bariere/porți

Sistemul oferă opțiuni de management al barierelor și al porților. Angajații de securitate pot permite trecerea vehiculelor selectate. Combinată cu sistemul de control al accesului, bariera poate fi de asemenea deschisă după identificarea cardului de acces autorizat.

Ușă intrare

Părăsirea casei

Funcția Leaving House, modul All Out, oferă următoarele funcții de confort:

 • Toate luminile se sting
 • Alarma antiefracție este armată cu o întârziere
 • Simularea prezenței activată
 • Încălzirea revine la temperatura de bază setată inițial
 • Toate ușile garajului se închid
 • Music Server-ul și toate zonele de muzică se opresc
 • Toate dispozitivele media (TV, set-top box etc.) se opresc
 • Toate instalațiile pentru wellness se opresc

Revenirea acasă

Când un membru al familiei intră în casă, ar trebui să activeze modul Acasă (At Home Mode) care oferă următoarele funcții de confort:

 • Sistemul de alarmă se dezactivează
 • Senzorii de prezență sunt dezactivați
 • Away Mode este dezactivat

Dormitor

Butoane

Punerea în aplicarea a sistemului de automatizări permite de asemenea, integrarea de diferite butoane cu funcții predefinite, cum ar fi trimiterea unui semnal personalului de securitate, sau pornirea unei sirene în caz de urgență.

Bună dimineața

Înainte de a se opri alarma de dimineață, casa ta inteligentă se va asigura că vei fi trezit într-un mod plăcut prin ridicarea parțială a jaluzelelor sau prin iluminatul camerei la o intensitate relaxantă. Music Serverul te va ajuta să te trezești cu melodia preferată în locul clasicei alarme enervante.

Noapte bună

Când mergi la culcare, activează funcția Goodnight care oferă următoarele funcții:

   • Toate luminile se sting
   • Alarmă antiefracție este armată fără senzori de mișcare
   • Încălzirea este setată să funcționeze conform programului
   • Toate ușile garajului se închid
   • Music Server-ul și toate zonele de muzică se opresc
   • Toată echipamentele Media (TV, set-top box etc.) se opresc
   • Toate instalațiile de wellness se opresc

Baie

Monitorizarea temperaturii

Combinarea mai multor sisteme și dispozitive oferă posibilități de control și monitorizare a temperaturii în clădire. Prin integrare se poate realiza un control ușor de temperatură în diverse încăperi sau programarea de reacții ale sistemului la înregistrarea unei temperaturi prea ridicate sau scăzute.

Iluminat

Gama de produse de iluminat este în creștere constantă și permite posibilități multiple cu benzi LED, iluminare de tip pendul și multe altele.

Bucătărie

Managementul Supapelor

Sistemul poate de asemenea controla funcționarea supapelor din clădire, fie la cerere sau în urma stabilirii unei regule automate de închidere a alimentării cu apă în orice parte a clădirii.

Living

Managementul Jaluzelelor

Device-urile în combinație cu jaluzelele motorizate și senzorii adecvați permit introducerea unui mecanism de control automat pe baza iluminatului solar sau al preferințelor utilizatorului. Jaluzelele și obloanele se pot deschide sau închide automat la o anumită oră din zi, sau se pot închide când clădirea înregistrează un nivel prea ridicat de temperatură.

Multimedia

Cu Loxone, poți reda muzica preferată în orice cameră sau poți selecta și schimbă melodii folosind aplicația. Muzica poate fi reglată ușor, pornită sau dezactivată de la întrerupătoarele din fiecare cameră. Muzica poate fi redată automat în camere cu senzori de mișcare și se poate dezactiva cu o funcție de “Noapte Bună”.

Intreaga casa

Managementul iluminatului

Poți seta un program pentru sistemul de iluminat, pe baza căruia se pot aprinde luminile din clădire în mod automat. Se pot seta scenarii de lucru cum ar fi pornirea luminilor la un moment în întreaga clădire, după ce s-a primit un semnal de alarmă de la sistemul de efracție sau de la sistemul de control al accesului.

Managementul Energiei

Dispozitivele pot monitoriza curentul și tensiunea, permițând astfel un control complet al consumului de energie in clădire sau verificarea a nivelului de încărcare al unei baterii spre exemplu.

Prize curent

Integrarea prizelor inteligente permit condiții de program sau semnale venite de la alte dispozitive din sistemul de securitate. Calculatoare, motoare, aparate de uz casnic, ventilatoare și radiatoare conectate la o priză de alimentare pot fi oprite de la energie, spre exemplu, în orice moment are loc o efracție.

Sisteme de control

În cadrul corporatist astfel de sisteme de securitate sunt utilizate în mod constant de foarte mult timp, însă în ultima perioadă necesitatea aceasta s-a extins și în cadrul rezidențial și tot mai des întâlnim această metodă de securitate.

Folosind sistemele de control acces puse la dispoziție de ProHome poți beneficia de următoarele avantaje:

 • vizualizarea fiecărei persoane în zonelor de acces;
 • urmărirea perioadele de timp în care acestea au acces într-o anumită locație;
 • cunoașterea situația prezenței și a pontajului personalului;

Interfață comună pentru toate sistemele

Un singur soft garantează o eficiență sporită a managementului siguranței în cadrul locației. 

Operatorul care primește date, în același timp, de la toate dispozitivele și instalațiile poate identifica cu o mai mare precizie cauza alarmei și să ia măsuri adecvate situației.

Notificari de alarmă

Sistemul permite verificarea și controlul alarmelor primite din partea tuturor sistemelor, prin urmare, permite un răspuns mai rapid la evenimentele care necesită intervenție. 

Astfel, poți derula sau filtra alarmele după dispozitive, priorități, timp sau elemente.

Configurarea software-ului începe cu punerea în aplicare a unei multi-vizualizări la nivelul instalației monitorizate de către administrator. 

Soft-ul permite de asemenea adăugarea de hărți, planuri 2D, 3D sau poze din locație, în diverse formate grafice.

Scenarii cu reacții ale sistemului pentru alarme

Administratorul poate crea scenarii avansate cu reacții ale sistemului pentru alarme. 

Scenariile de alarmă fac munca operatorilor mai ușoară. 

În funcție de nevoile individuale, operatorul poate crea mai multe programe diferite legate de ziua săptămânii, ora din zi sau evenimente specifice. 

Configurare specifică, funcționalități non-standard

Fiecare locație are caracteristici diferite, și, prin urmare, nevoi specifice. 

Soft-ul oferă flexibilitate, putând fi ușor configurat pentru a satisface cerințele individuale, dar care corespund cu scopul acestei instalații particulare. 

Managementul privilegiilor

Operațiile comode de configurare sunt cele mai importante atunci când integrăm sisteme de securitate. 

Soft-ul permite cu ușurință gestionarea utilizatorilor, privilegiilor și al conturilor în baza de date și la editarea rapidă a acestor informații.

Istoric de evenimente

Informațiile din toate sistemele (CCTV, alarma de incendiu, detecție efracție, controlul accesului și altele) sunt înregistrate automat într-o singură bază de date. 

Operatorul vede toată istoria de alarme, defecțiuni, autentificarea utilizatorilor și poate analiza datele cu ușurință.

Alertă prin aplicația clientului, email sau SMS

În funcție de nevoi și de setările făcute de administrator, notificările de alarmă pot fi trimise doar la centrul de monitorizare locală, la un grup selectat de operatori sau la toate acestea.

Soluțiile tehnice oferite de ProHome constau în:

Centrale de control acces cu un design modern, cu instalare și configurare ușoară ce permit accesul prin coduri numerice sau prin NFC, ce pot emite coduri numerice sau unice de acces. Diferite coduri pot declanșa funcții diferite (de exemplu: poartă deschisă sau garaj deschis).

Cititoare de carduri de control acces instalate la ușile de acces sau la intrările în parcări.

Soneriile cu video interfon controlate prin aplicația mobilă îți pot aduce un plus de securitate și confort. Poți primi notificări direct pe telefonul mobil atunci când cineva sună la ușă, putând comunica cu acesta cu ajutorul microfonului sau chiar să îi permiți accesul în locuință, de la distanță.

Aceste încuietori de control acces sunt foarte practice, nu necesită cablare și funcționează cu baterii. Cu ajutorul lor, accesul se face rapid prin amprentă sau cartela de proximitate. Se poate crea câte un cod de acces pentru fiecare membru al familiei și astfel nu mai e nevoie de chei. De asemenea, se poate limita accesul pe fiecare cod în funcție de zi și de un interval orar.                                                                                       

Acestea pot funcționa, în domeniul hotelier de exemplu, cu un software care, pe perioade determinate de timp, atribuie cartelelor de acces și dispozitive care programează încuietorile și citesc memoria acestora.

Barierele auto reprezintă sisteme de control acces pentru autovehicule.

Sistemul de control acces cu turnicheți permite accesul în incinta clădirilor, doar pe baza cartelei de acces personale. Acest tip de sistem este util, în special, clădirilor cu trafic intens de persoane, având un grad sporit de securitate.

Programe specializate de pontaj, care preiau informațiile din sistemul de control al accesului și generează o gamă complexă de rapoarte de pontaj, grafice și analize periodice.

Serviciile ProHome

CONSULTANȚĂ

Împreună cu experții noștri vei alege produsele adaptate nevoilor casei sau ale biroului tău. Poți alege de la centrale de control acces, interfonie video/ audio, încuietori smart sau cu magneți până la turnicheți, sisteme de gestiune a pontajului, etc.

 

PROIECTARE/ CONFIGURARE

Configurăm sistemele alese în funcție de obiceiurile și cerințele tale. Automatizăm tot ce este posibil ca tu să beneficiezi de un sistem de management al securității eficient și rapid, primind notificări în timp real, direct pe telefon.

 

MONTARE, INSTALARE & TESTARE

Oferim servicii de montaj și instalare bariere acces auto, instalare cititoare de carduri de control acces, instalare turnicheți, montare sistem de securitate, gestiune pontaj, etc. Toate sistemele vor fi testate pentru a ne asigura că totul funcționează conform proiectării.

___________________________________

 

SUPORT TEHNIC & MENTENANȚĂ

Orice sistem instalat sau produs ales beneficiază de suport tehnic din partea noastră printr-un simplu telefon sau e-mail. Astfel chiar nu vei mai avea nici o grijă.

 

Serviciile ProHome

CONSULTANȚĂ

 
 

Împreună cu experții noștri vei alege produsele adaptate nevoilor casei sau ale biroului tău. Poți alege de la centrale de control acces, interfonie video/ audio, încuietori smart sau cu magneți până la turnicheți, sisteme de gestiune a pontajului, etc.

 

PROIECTARE/ CONFIGURARE

 

Configurăm sistemele alese în funcție de obiceiurile și cerințele tale. Automatizăm tot ce este posibil ca tu să beneficiezi de un sistem de management al securității eficient și rapid, primind notificări în timp real, direct pe telefon.

 

MONTARE, INSTALARE & TESTARE

Oferim servicii de montaj și instalare bariere acces auto, instalare cititoare de carduri de control acces, instalare turnicheți, montare sistem de securitate, gestiune pontaj, etc. Toate sistemele vor fi testate pentru a ne asigura că totul funcționează conform proiectării.

___________________________________

 

SUPORT TEHNIC & MENTENANȚĂ

Orice sistem instalat sau produs ales beneficiază de suport tehnic din partea noastră printr-un simplu telefon sau e-mail. Astfel chiar nu vei mai avea nici o grijă.

 

Cât valorează siguranța și confortul tău?