Smart Home
Miniserver Curte Intrare Piscina Dormitor Baie Managementul energiei Living

Miniserver

Miniserver-ul Loxone se conectează direct la panoul de distribuție al energiei, conectează toate componentele unei clădiri inteligente și acționează ca centru de control pentru toate facilitățile oferite de sistem, de la simpla iluminare, la controlul încălzirii pe zone.

Curte

Sirena de alarmă și senzori de mișcare

Securitatea completă include produse precum o sirenă de alarmă și senzori de mișcare pentru detectarea și înlăturarea intrușilor.

Intrare

Sistem de control acces

Controlul accesului la intrare prin introducerea unui cod sau comunicare NFC. Sau în cazul în care nu ești prezent, poți permite accesul unui vizitator direct din aplicație.

Piscina

Filtrare apa / welness

Piscina poate fi de asemenea controlată automat, oferind posibilități de pornire a ciclurilor de curățare sau de filtrare a apei.

Dormitor

Ventilatie

Calitatea aerului este constant monitorizată pentru a ține evidența nivelului de umiditate și temperatură. Ventilația controlată asigură aer proaspăt oricând este nevoie.

Baie

Controlul temperaturii

Controlul temperaturii și climatizarea conectată cu toate sursele de încălzire sau răcire pentru a ține temperatura sub control.

Managementul energiei

Managementul energiei

Pentru a economisi energie, clădirea va ști cel mai bun mod de a reutiliza căldura solară sau pentru a deconecta consumatorii de energie.

Living

Iluminat

Gama de produse de iluminat este în creștere constantă și permite posibilități multiple cu benzi LED, iluminare de tip pendul și multe altele.

Multimedia

Multimedia pentru un control ușor al muzicii tale favorite și dispozitive de divertisment în fiecare cameră. Poți crea o experiență diferită pentru fiecare cameră cu funcționalități personalizate.

Umbrire

Umbrirea oferă mai mult decât protecție de la soare. Obloanele și jaluzelele automatizate pot susține eforturile de încălzire sau răcire și pot juca un rol în securitatea locuinței sau pot oferi intimitate.