Automatizari
Curte Ușă intrare Dormitor Baie Bucătărie Living Intreaga casa

Curte

Protecție îngheț

Dacă temperatura scade sub 1°C și plouă, atunci modul Frost Protection trebuie activat. Acesta ajută la prevenirea înghețului și degradării conductelor pe vreme friguroasă.

Protecție furtună     

Alarma de protecție împotriva furtunii mută toate obloanele în poziția de siguranță. Modul de protecție împotriva furtunii este dezactivat atunci când viteza vântului a scăzut sub 30 km / h pentru o perioadă de timp.

Bariere/porți

Sistemul oferă opțiuni de management al barierelor și al porților. Angajații de securitate pot permite trecerea vehiculelor selectate. Combinată cu sistemul de control al accesului, bariera poate fi de asemenea deschisă după identificarea cardului de acces autorizat.

Ușă intrare

Părăsirea casei

Funcția Leaving House, modul All Out, oferă următoarele funcții de confort:

 • Toate luminile se sting
 • Alarma antiefracție este armată cu o întârziere
 • Simularea prezenței activată
 • Încălzirea revine la temperatura de bază setată inițial
 • Toate ușile garajului se închid
 • Music Server-ul și toate zonele de muzică se opresc
 • Toate dispozitivele media (TV, set-top box etc.) se opresc
 • Toate instalațiile pentru wellness se opresc

Revenirea acasă

Când un membru al familiei intră în casă, ar trebui să activeze modul Acasă (At Home Mode) care oferă următoarele funcții de confort:

 • Sistemul de alarmă se dezactivează
 • Senzorii de prezență sunt dezactivați
 • Away Mode este dezactivat

Dormitor

Butoane

Punerea în aplicarea a sistemului de automatizări permite de asemenea, integrarea de diferite butoane cu funcții predefinite, cum ar fi trimiterea unui semnal personalului de securitate, sau pornirea unei sirene în caz de urgență.

Bună dimineața

Înainte de a se opri alarma de dimineață, casa ta inteligentă se va asigura că vei fi trezit într-un mod plăcut prin ridicarea parțială a jaluzelelor sau prin iluminatul camerei la o intensitate relaxantă. Music Serverul te va ajuta să te trezești cu melodia preferată în locul clasicei alarme enervante.

Noapte bună

Când mergi la culcare, activează funcția Goodnight care oferă următoarele funcții:

   • Toate luminile se sting
   • Alarmă antiefracție este armată fără senzori de mișcare
   • Încălzirea este setată să funcționeze conform programului
   • Toate ușile garajului se închid
   • Music Server-ul și toate zonele de muzică se opresc
   • Toată echipamentele Media (TV, set-top box etc.) se opresc
   • Toate instalațiile de wellness se opresc

Baie

Monitorizarea temperaturii

Combinarea mai multor sisteme și dispozitive oferă posibilități de control și monitorizare a temperaturii în clădire. Prin integrare se poate realiza un control ușor de temperatură în diverse încăperi sau programarea de reacții ale sistemului la înregistrarea unei temperaturi prea ridicate sau scăzute.

Iluminat

Gama de produse de iluminat este în creștere constantă și permite posibilități multiple cu benzi LED, iluminare de tip pendul și multe altele.

Bucătărie

Managementul Supapelor

Sistemul poate de asemenea controla funcționarea supapelor din clădire, fie la cerere sau în urma stabilirii unei regule automate de închidere a alimentării cu apă în orice parte a clădirii.

Living

Managementul Jaluzelelor

Device-urile în combinație cu jaluzelele motorizate și senzorii adecvați permit introducerea unui mecanism de control automat pe baza iluminatului solar sau al preferințelor utilizatorului. Jaluzelele și obloanele se pot deschide sau închide automat la o anumită oră din zi, sau se pot închide când clădirea înregistrează un nivel prea ridicat de temperatură.

Multimedia

Cu Loxone, poți reda muzica preferată în orice cameră sau poți selecta și schimbă melodii folosind aplicația. Muzica poate fi reglată ușor, pornită sau dezactivată de la întrerupătoarele din fiecare cameră. Muzica poate fi redată automat în camere cu senzori de mișcare și se poate dezactiva cu o funcție de “Noapte Bună”.

Intreaga casa

Managementul iluminatului

Poți seta un program pentru sistemul de iluminat, pe baza căruia se pot aprinde luminile din clădire în mod automat. Se pot seta scenarii de lucru cum ar fi pornirea luminilor la un moment în întreaga clădire, după ce s-a primit un semnal de alarmă de la sistemul de efracție sau de la sistemul de control al accesului.

Managementul Energiei

Dispozitivele pot monitoriza curentul și tensiunea, permițând astfel un control complet al consumului de energie in clădire sau verificarea a nivelului de încărcare al unei baterii spre exemplu.

Prize curent

Integrarea prizelor inteligente permit condiții de program sau semnale venite de la alte dispozitive din sistemul de securitate. Calculatoare, motoare, aparate de uz casnic, ventilatoare și radiatoare conectate la o priză de alimentare pot fi oprite de la energie, spre exemplu, în orice moment are loc o efracție.