Securitate
Curte Poarta acces Intrare Bucatarie Dormitor Living

Curte

Camera rezistentă la intemperii

Camera, ce permite vizualizarea imaginilor LIVE pe timp de noapte, pe o distanță de până la 20 m, este prevăzută cu o clasă de protecție la intemperii IP66. Datorită carcasei rezistențe la apă și intemperii, aceasta funcționează la temperaturi cuprinse între -30 grade și +40 grade Celsius.

Cameră cu termoviziune

Camerele de supraveghere cu termoviziune protejează și în întuneric contra vandalismului și a spargerilor. Sistemele active, declanșează imediat alarma, la o modificare critică a temperaturii.

Poarta acces

Integrare cu sistem de interfon

Un sistem de interfon video complet integrat te ajută să ții la distanță potențialii intruși sau să eviți oaspeții nedoriți, prin notificări și imagini video instantanee de la sonerie.

Intrare

Senzor de mișcare:

Senzorul de mișcare integrat cu sistemul de supraveghere monitorizează proprietatea zi și noapte. Atunci când detectează mișcare, vei primi o notificare cu o înregistrare video pentru a vedea dacă sunt sau nu motive de îngrijorare.

Controlul accesului:

Prin utilizarea unui Sistem de Control Acces se permite, în spațiile protejate, accesul persoanelor în conformitate cu anumite reguli prestabilite.

Controlul accesului se poate face fie pe baza tag-ului de proximitate sau a cartelei, fie pe baza citirii de retină, a amprentei sau a codului de acces.

Bucatarie

Cameră de supraveghere fisheye

Camerele de supraveghere cu lentilă de tip fisheye permit observarea întregii încăperi cu ajutorul unei singure camere. Datorită acestui tip de obiectiv, economisești resurse instalând o singură cameră în încăpere.

Dormitor

Senzor ferestre

Ferestrele reprezintă un punct de atracție pentru intruși. Acestea pot fi monitorizate cu ajutorul senzorilor atât pentru atingerea suprafeței, cât și prin detectoarele de spargere a sticlei.

Minserver

Miniserver-ul este creierul casei inteligente elementul de bază al soluției Loxone și este ideal pentru modernizarea caselor inteligente. Este livrat cu software-ul nostru gratuit pentru configurare și aplicații mobile.

Living

Senzor jaluzele - umbrire

O casă inteligentă poate dezamorsa o situație de panică. Dacă de exemplu, ești trezit noaptea de un zgomot și bănuiești că ai un intrus în casă, la acționarea alarmei de panică toate jaluzelele sunt ridicate, iar luminile clipesc în toată casa timp de două minute.